Vi setter opp tilpassede kurs med variert trening tilpasset hver rytters nivå og ferdigheter. Dette for å sikre at elevene får gjort hensiktsmessige øvelser for å kjappere kunne utvikle seg som rytter. I skjema skriver du litt om hvilket nivå du er på. Se veiledning under. Skriv litt om hva rytter synes er gøy, sprang, dressur, bomarbeid eller tur.

 

  • Kan du sale av/på alene?
  • Kan du trave alene?
  • Kan du galoppere?
  • Er du nybegynner?
  • Har du hoppet før? evt hvor høyt?

Skriv også hvilken dag i uken som er ønskelig.

Hvordan starte å ri hos oss?

Trykk på «Fyll ut skjema» knappen under for å registrere deg for kurs/venteliste. Vi tar kontakt fortløpende. 

Fyll ut skjema!

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Sylvia på 95783468.

Viktig informasjon til kurselever i rideskolen.

En ridetime varer i 60 minutter, dette inkluderer stelling og på-saling av hest, oppsitting og ned+oppskritting av hesten. Er du forsinket går du dessverre glipp av ridetimen. Vær vennlig og respekter dette. Ridekurset er bindene, velger man å avslutte kurset, får man ikke kursavgiften tilbake. Kurset er personlig og kan ikke overdras til andre.

Det er forbudt å gå inn til hestene som er i luftegårdene og gå ikke inn til hestene i boksene uten tilsyn fra ansatt.

Betaling

All betaling av ridekurs og timer gjøres gjennom VIPPS, Dahl Equestrian Center 603633. Vi tar ikke imot kontanter. Husk å merke innbetaling med elevens navn og dato for timen. Kvittering fremvises før timen starter.

Forsikring 

Vi har ansvarsforsikring men oppfordrer på det sterkeste alle som rir hos oss til å ha egen ulykkesforsikring. All ridning skjer på egen risiko. Ulykker kan inntreffe og det er dyr vi har med å gjøre. Så oppfordrer alle til å ha egen forsikring.

Foreldre har ansvar for at barn opptil 18år-følger opp våre sikkerhets rutiner under ridning og i kontakt med hestene. Ridning er en risikosport og alle som rir må bekrefte at de er informert om dette for å ri på vår rideskole.

Nye elever MÅ fylle ut påmeldingsskjema. Dette får du av instruktør før timen eller fyller ut på nettsiden vår.

Hunder

Det er ikke tillatt å ta med egne hunder til oss.

Bekledning 

Hos oss må alle bruke sikkerhetshjelm. Vi har dessverre ikke utlån av hjelmer nå. Riktig skotøy er viktig .Ridning i jogge sko og små sko er ikke tillatt .  Skotøyet må ha liten hæl, og ikke være for bred slik at det setter seg fast i stigbøylene.  Bruk en tettsittende bukse (ikke for glatt, men helst uten store sømmer).

Alle klær skal sitte tett, ikke åpen jakke eller løst skjerf som kan henge seg fast. For sikkerhets skyld: Bruk hansker og ha langt hår i en flette eller hestehale.

Vi har  noen sikkerhetsvester til utlån. Dette er påbudt for alle på sprangkurs, knøttekurs og for alle under 14 år.

Vektgrense

Vi har en vektgrense på 90kg for hestene, lavere for ponniene. Vi har både store og små ponnier, vi tilpasser. Dette av hensyn til hestene.

Med dette ønsker vi velkommen til ridekurs!

Til info

Våre erfarne trenere er tilgjengelig syv dager i uken. Alle våre hester er godt skolert og blir jevnlig korrektur ridd av våre ansatte ryttere. Dette er for å ivareta deg som kunde og sørge for at din vei til å bli en bedre rytter går lettere og ikke minst raskere. Når hesten er godt trent vil de hjelpe deg i stedet for å holde deg tilbake, vi mener dette er viktig helt fra start! Her får du individuelt tilpasset undervisning.

For den satsende rytter vil du få tett oppfølging av trener, utarbeidelse av treningsdagbok, stevneplan, stevnehjelp, muligheter for stevnetransport, tilpasset trening mm.

Har du spørsmål vedr rideskolen, oppstalling eller annet vedr driften av senteret? Jeg hjelper deg gjerne! Jeg er tilgjengelig på telefon 95783468.

....
Sylvia
Sylvia DahlAdministrerende

Har du spørsmål vedrørende hestene? Jeg hjelper deg gjerne! 🙂

....
Leoni
LeoniAnsvarlig for hestene

Vårt team

Martine Silkoset

Martine Silkoset

Rytter/rideskoleassistent
Even Langeteig

Even Langeteig

Rytter/rideskoleassistent
Thea Myromslien

Thea Myromslien

Rytter/rideskoleassistent
Thelma Sande

Thelma Sande

Rytter/Rideskoleassistent
Elinor Røise

Elinor Røise

Rideskolelærer
Sylvia Dahl

Sylvia Dahl

Driftsansvarlig, trener