Hva skjer

Hva skjer

Her finner du informasjon om de ulike arrangementene her hos oss på Dahl Equestrian CenterAS. Arrangementene legges også ut på våre facebooksider.

 

01 oktober 2022

Rideweekend for voksne!

oktober 1 - oktober 2
Dahl Equestrian Center AS, Gåsbuvegen 685
Hamar, Ingeberg 2323 Norway
+ Google-kart
KR3.900
10 oktober 2022

Høstleir!

oktober 10 - oktober 14
Dahl Equestrian Center AS, Gåsbuvegen 685
Hamar, Ingeberg 2323 Norway
+ Google-kart
KR3000-KR5500
30 oktober 2022

Halloween feiring!

17:30 - 20:00
Dahl Equestrian Center AS, Gåsbuvegen 685
Hamar, Ingeberg 2323 Norway
+ Google-kart
KR200

Bestilling av jakker med DEC logo

 

Vi prøver igjen! Geir på Hest360 er snill og hjelper.

Vi har to jakker å velge mellom samt T-shirt og gensere. Gensere og genser- jakker har vi ikke fått pris på ennå men det kommer.

Her er jakkene dere kan velge mellom:

7075 Original Down Jacket

og

7078 Superlight Down Hood Jacket

Send str, antall og om dere ønsker navn brodert på brystet.

Pris for Original er 2600, brodering på brystet er 150kr i tillegg.

Pris for Superlight er 2000.- brodering på brystet kommer i tillegg.

Rideskolen arrangerer juleshow! Dette blir stas! Pga vi har så mange som skal ri så starter vi relativt tidlig. Kl 12 braker det løs og vi deler opp i grupper som får forskjellige ridetider, det blir lagt ut ett fullt program med ridetider, gruppeinndeling og hva som skal skje. Under rideskole fanen kommer det også informasjon til elevene om bekledning, oppmøte mm.

 

Velkommen! 

Wooooohooo! Da blir det Halloweenfeiring på Dahl i år også! Vi gleder oss masse og krysser fingre for pent vær denne gangen også. Vi skal spise i ridehallen som sist men rebusløpet/natursti blir ute, så klær etter vær. Passer også for de minste men fint med følge. For påmelding, ta kontakt med Sylvia på 95783468.

 

Velkommen! 

Vi gleder oss til nok en høstleir og vi er så heldige å få Elinor tilbake som instruktør og leirsjef!! Hurra! Dette blir bra 🙂 Som vanlig gjelder det å være raskt ute med påmeldingene da vi har få plasser.

 

Velkommen! 

Vi arrangerer kurs! Datoen på bildet er feil da vi også skulle hatt dette kurset tidligere i sommer. Dette kurset passer godt for både foreldre og barn/ungdom. Meld interesse til Sylvia på 95783468.

 

Velkommen! 

Vi gleder oss til rideleir i uke 25 og 26 samt treningsuke for de med egen hest i uke 27! Det er to plasser igjen på rideleiren, men ved interesse så setter vi opp en ekstra uke.

Velkommen! 

Rideleiren er godt i gang og det er en fin gjeng med jenter og en gutt. Vi har vært så utrolig heldig å få spons av Austdal Grunnmur og Graveservice AS, Bjørnar Brattbakken, TESS v Stein Øynes og Vang Alpin v Mari Færevaag. Tusen hjertelig takk og ikke minst takk til Tove Nymoen for pannekake/vaffel flikking, gode innspill og hjelp <3

Lørdag bygger vi bane og har banehoppning fra kl 12, med avslutning for rideleiren, vel møtt!

Nå er vi i full gang med høstleir. Det har vært stor pågang og vi måtte stenge påmelding på grunn av kapasitet. Rett og slett ett luksus problem. Alle arrangementene vi har utført har hatt en enorm oppslutning og vi er veldig takknemlig.

Bomtreningen har vært flyttet og utsatt noen ganger på grunn av covid19 problematikken. Vi har hatt en trening, hvor Mikhaela vant! Neste trening er onsdag 16.12.

Vi er klare for Halloween feiring. Det er fortsatt noen få plasser igjen. Vi har vært utrolig heldig å få Spar Vang til å sponse oss med pizza! Veldig takknemlig for alle bidragsytere!

På Halloween skal vi spisse masse pizza, det blir premiering for beste kostyme og vi skal ha en spennende skattejakt i mørket!

Dette arrangementet passer for alle 🙂

Det nærmer seg jul og rideskolen holder juleshow. Vi begynner å øve uken etter høstferien og vi gleder oss masse!! Håper mange har mulighet til å komme og se på våre flinke elever!

Det blir også julegrøt og barne ridning for de minste!

Har også hørt at nissen kommer innom en tur 🙂