Hva skjer

Hva skjer

Her finner du informasjon om de ulike arrangementene her hos oss på Dahl Equestrian CenterAS. Arrangementene legges også ut på våre facebooksider.

 

There are no upcoming events at this time

Rideskolen arrangerer juleshow! Dette blir stas! Pga vi har så mange som skal ri så starter vi relativt tidlig. Kl 12 braker det løs og vi deler opp i grupper som får forskjellige ridetider, det blir lagt ut ett fullt program med ridetider, gruppeinndeling og hva som skal skje. Under rideskole fanen kommer det også informasjon til elevene om bekledning, oppmøte mm.

 

Velkommen! 

Wooooohooo! Da blir det Halloweenfeiring på Dahl i år også! Vi gleder oss masse og krysser fingre for pent vær denne gangen også. Vi skal spise i ridehallen som sist men rebusløpet/natursti blir ute, så klær etter vær. Passer også for de minste men fint med følge. For påmelding, ta kontakt med Sylvia på 95783468.

 

Velkommen! 

Vi gleder oss til nok en høstleir og vi er så heldige å få Elinor tilbake som instruktør og leirsjef!! Hurra! Dette blir bra 🙂 Som vanlig gjelder det å være raskt ute med påmeldingene da vi har få plasser.

 

Velkommen! 

Vi arrangerer kurs! Datoen på bildet er feil da vi også skulle hatt dette kurset tidligere i sommer. Dette kurset passer godt for både foreldre og barn/ungdom. Meld interesse til Sylvia på 95783468.

 

Velkommen! 

Vi gleder oss til rideleir i uke 25 og 26 samt treningsuke for de med egen hest i uke 27! Det er to plasser igjen på rideleiren, men ved interesse så setter vi opp en ekstra uke.

Velkommen! 

Rideleiren er godt i gang og det er en fin gjeng med jenter og en gutt. Vi har vært så utrolig heldig å få spons av Austdal Grunnmur og Graveservice AS, Bjørnar Brattbakken, TESS v Stein Øynes og Vang Alpin v Mari Færevaag. Tusen hjertelig takk og ikke minst takk til Tove Nymoen for pannekake/vaffel flikking, gode innspill og hjelp <3

Lørdag bygger vi bane og har banehoppning fra kl 12, med avslutning for rideleiren, vel møtt!

Nå er vi i full gang med høstleir. Det har vært stor pågang og vi måtte stenge påmelding på grunn av kapasitet. Rett og slett ett luksus problem. Alle arrangementene vi har utført har hatt en enorm oppslutning og vi er veldig takknemlig.

Bomtreningen har vært flyttet og utsatt noen ganger på grunn av covid19 problematikken. Vi har hatt en trening, hvor Mikhaela vant! Neste trening er onsdag 16.12.

Vi er klare for Halloween feiring. Det er fortsatt noen få plasser igjen. Vi har vært utrolig heldig å få Spar Vang til å sponse oss med pizza! Veldig takknemlig for alle bidragsytere!

På Halloween skal vi spisse masse pizza, det blir premiering for beste kostyme og vi skal ha en spennende skattejakt i mørket!

Dette arrangementet passer for alle 🙂

Det nærmer seg jul og rideskolen holder juleshow. Vi begynner å øve uken etter høstferien og vi gleder oss masse!! Håper mange har mulighet til å komme og se på våre flinke elever!

Det blir også julegrøt og barne ridning for de minste!

Har også hørt at nissen kommer innom en tur 🙂