Hva skjer

Hva skjer

Her finner du informasjon om de ulike arrangementene her hos oss på Dahl Equestrian CenterAS. Arrangementene legges også ut på våre facebooksider.

Som en fin start på sommerferien, så inviterer vi til rideleirweekend! Vi gleder oss veldig til å kickstarte sommerferien med leir, og håper på godt oppmøte! Ta kontakt med Sylvia på 957834687 for spørsmål/påmelding. Påmeldingen er bindende. 

Da kommer endelig informasjon vedrørende rideleirene i sommerferien!

Som ved de fleste arrangementene vi har så er det begrenset med plasser, så det gjelder å være kjapt ute. Det ser ut til at i år som i fjor, er vi heldige å ha Elinor Røise, på plass som ridelærer.

Rideleiren er godt i gang og det er en fin gjeng med jenter og en gutt. Vi har vært så utrolig heldig å få spons av Austdal Grunnmur og Graveservice AS, Bjørnar Brattbakken, TESS v Stein Øynes og Vang Alpin v Mari Færevaag. Tusen hjertelig takk og ikke minst takk til Tove Nymoen for pannekake/vaffel flikking, gode innspill og hjelp <3

Lørdag bygger vi bane og har banehoppning fra kl 12, med avslutning for rideleiren, vel møtt!

Nå er vi i full gang med høstleir. Det har vært stor pågang og vi måtte stenge påmelding på grunn av kapasitet. Rett og slett ett luksus problem. Alle arrangementene vi har utført har hatt en enorm oppslutning og vi er veldig takknemlig.

Bomtreningen har vært flyttet og utsatt noen ganger på grunn av covid19 problematikken. Vi har hatt en trening, hvor Mikhaela vant! Neste trening er onsdag 16.12.

Vi er klare for Halloween feiring. Det er fortsatt noen få plasser igjen. Vi har vært utrolig heldig å få Spar Vang til å sponse oss med pizza! Veldig takknemlig for alle bidragsytere!

På Halloween skal vi spisse masse pizza, det blir premiering for beste kostyme og vi skal ha en spennende skattejakt i mørket!

Dette arrangementet passer for alle 🙂

Det nærmer seg jul og rideskolen holder juleshow. Vi begynner å øve uken etter høstferien og vi gleder oss masse!! Håper mange har mulighet til å komme og se på våre flinke elever!

Det blir også julegrøt og barne ridning for de minste!

Har også hørt at nissen kommer innom en tur 🙂