Har du spørsmål vedr rideskolen, oppstalling eller annet vedr driften av senteret? Jeg hjelper deg gjerne! Jeg er tilgjengelig på telefon 95783468.

....
Sylvia
Sylvia DahlAdministrerende

Har du spørsmål vedrørende hestene? Jeg hjelper deg gjerne! :)

....
Leoni
LeoniAnsvarlig for hestene
Gården eies av familien Raastad Dahl, mens Dahl Equestrian Center AS, står for driften. Vi ønsker å ha en liten men god kjerne med oppstallører, det er kun et fåtall av senteres bokser som skal leies ut. Så ønsker du en high-end stallplass med ny- oppussede fasiliteter, splitter ny Ecotrac bunn i 25×58 ridehus, nymalte oppgraderte bokser mm. Så ta kontakt med Sylvia på 95783468 eller send en melding på vår Facebookside, Dahl Equestrian Center. 

S

Sylvia står for den daglige driften av stallen. Hun er opprinnelig berider og levd av hest mesteparten av sitt liv. Hun har bodd og konkurrert i Tyskland og Danmark og gikk læretiden hos Gestut Ramsbrock under Heinrich Ramsbrock og jobbet under læretiden som ferdig utdannet med ansvaret for full stall som hoved berider. Fokus har vært innen sprang og hovedfag utdanning av unghest. Hun har ridd inn tett på 100 hester i sin karrière og trives godt med arbeid med unghest. Hun rir tidvis på Katrinelund i Danmark og har to hester der. Konkurrert til og med GP sprang, ikke hatt interesse for å starte dressur men jobbet på flere kjente dressurstaller i Tyskland under læretid. Underviser både sprang og dressur.

R

Raymond er utdannet tømrer men jobber innen Coiled Tubing. Raymond er lidenskapelig opptatt av jakt og på treningssamlinger er det ofte han som står for kortreist og smakfull mat. Raymond har ansvaret for mye av den praktiske delen av driften. Du kan spørre han om oppgraderingene som er gjort på gården og veien videre.

F

Felix er yngstemann på gården. Han rir de forskjellige ponniene på gården. Han har også startet noen sprangstevner på ponnien til sin søster.

L

Leoni er hestejente på sin hals, hun konkurrerer aktivt og har vært med å utdanne ponnien sin, Ottar. Hun har hatt fokus på dressur hittil og 2019 sesongen resulterte i mange fine plasseringer. Blant annet tredjeplass i klubbmesterskap, årets ponnirytter og tredje plass KM individuelt med klasse seier. 2020 sesongen skal det også ut og startes sprang og hun skal ut i LA dressur. Leoni holder også stellekurs og barneridning.