Treningsuke i vinterferien

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Treningsuke i vinterferien

februar 26 @ 08:00 - mars 1 @ 17:00

KR4500

Treningsuke

Dette blir en mer intensiv uke enn en vanlig rideleir. Både teori og ridning blir mer spissrettet. Er du assistent i rideskolen, så vil du kunne ta ut timer. Ta kontakt med Sylvia, så får du ett oppsett.

Ellers kan man velge hvilken gren du ønsker å ha fokus på, enten dressur eller sprang. Ønsker du å ta grønt kort kurs, så gir du beskjed til Sylvia. Vi skal da dekke en del av teorien. Det vil også bli mulighet for å ta rideprøven.

Oppmøte mandag 26.02 kl 09:00

Ellers varer leiren fra 09-16. Vi skal ha en ridetime og en teori time, samt praksis i stallen. Vi skal også gå igjennom tema som fôring, skader og sikkerhetsrutiner i stallen. Deltagerene vil også få oppgaver som skal løses både individuelt og i team.

Vi starter med å lage en progresjonsplan og avslutter med en progresjonsanalyse. Vi skal her ta ett dypdykk vedr egen ridning, rideforståelse og sette mål for sesongen.

Det vil bli servert lunsj, ellers er det lurt å ha med drikkeflaske og snacks. Det er også viktig å ta med laptop og/eller skrivesaker. 

For påmelding, fyller du ut skjema under. Er det plass, vil du få tilsendt en lenke for betaling. Denne fungerer også som bekreftelse for påmelding.

Er du assistent og ønsker å bruke timer som betaling, fyller du ut skjema og Sylvia tar kontakt med deg 🙂

Fyll ut om deltager er under 18år
Denne fylles ut om du er assistent i rideskolen
Husk! har du matallergi, tar du med egen mat.

Detaljer

Start:
februar 26 @ 08:00
Slutt:
mars 1 @ 17:00
Kostnad:
KR4500

Arrangør

Dahl Equestrian Center
Telefon
95783468
Epost
tarangai@hotmail.com

Sted

Dahl Equestrian Center AS
Gåsbuvegen 685
Hamar, Ingeberg 2323 Norway
+ Google-kart
Telefon
95783468
Vis Sted nettside