PaynJump

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

PaynJump

21. oktober 2023

KR120

Da er det klart for en ny runde med PayNJump. Det er nå som sist, begrenset med plasser og vi kjører første mann til mølla prinsippet. Dog det vil bli hensyntatt rytter som passer hest.

Jeg legger ut skjema for påmelding under, så vil de som har fått plass, få en lenke til betaling. Når denne er registrert, er plassen bekreftet.

Det koster kr 120 per klasse. Leie av hest hos oss koster kr 350. Det er ikke sikkert at vi klarer flere klasser per rytter for de som skal leie hest hos oss.

 

Det er ikke sikkert at vi klarer å gi deg den hesten du ønsker, men vi skal prøve så godt det går 🙂 Men det er ofte slik at det er mange som ønsker samme hest, og da trekker vi hvem som får hesten, evt Sylvia bestemmer.
Skriv her om du ønsker leier, husk at ønsker du å hoppe over 50cm, så kan du IKKE ha leier, og du må kunne galoppere alene. Ønsker du å delta på Kjepphestklassen, så skriver du navnet på hesten her 🙂 Oppfordrer alle foreldre til å delta! Dette blir gøy!
Det er ikke sikkert at alle klassene går, det kommer an på antall påmeldte. Låner du hest fra oss, så er det Sylvia som bestemmer hvilken klasse du kan ri, men du må gjerne komme med ønsker. Låner du hest her, så er det ikke sikkert du kan ri mer enn en klasse. Dette er fordi det vanligvis er så mye pågang at hestene ikke kan gå mer.

 

Vi er i år som i fjor avhengig av god hjelp for å dra i land dette flotte arrangementet, har du mulighet til å hjelpe, så fyll ut skjema under. Vi (og deltagerene) er evig takknemlig! Ønsker du å sponse en klasse? Den vil da få ditt evt. bedriftens navn. Ta kontakt for mer informasjon om hva dette innebærer, på 95783468.

Detaljer

Dato:
21. oktober 2023
Kostnad:
KR120

Arrangør

Dahl Equestrian Center
Telefon
95783468
Epost
tarangai@hotmail.com

Sted

Dahl Equestrian Center AS
Gåsbuvegen 685
Hamar, Ingeberg 2323 Norway
+ Google-kart
Telefon
95783468
Vis Sted nettside