Om oss

Selve gården eies av familien Dahl Raastad men Dahl Equestrian Center AS, står for driften. Vi ønsker å ha en liten men god kjerne med oppstallører, det er kun et fåtall av senteres bokser som skal leies ut. Så ønsker du en high-end stallplass med ny oppussede fasiliteter, splitter ny Ecotrac bunn i 25×58 ridehus, nymalte oppgraderte bokser mm. Så ta kontakt med Sylvia på 95783468 eller send en melding med beskrivelse av deg og hesten din på vår facebookside, Dahl Equestrian Center.

Denne siden er under konstruksjon

Test

Raymond er pater familias og en særdeles dyktig tømrer. Han jobber i Nordsjøen og ellers på gården. Du kan gjerne spørre han om du har spørsmål vedrørende selve bygningsmassen på gården eller annet praktisk.

Sylvia står for den daglige driften av stallen. Hun er opprinnelig berider og levd av hest mesteparten av sitt liv. Hun har bodd og konkurrert i Tyskland og Danmark og gikk læretiden hos Gestut Ramsbrock under Heinrich Ramsbrock og jobbet under læretiden som ferdig utdannet med ansvaret for full stall som hoved berider. Fokus har vært innen sprang og hovedfag utdanning av unghest. Hun har ridd inn tett på 100 hester i sin karrière og trives godt med arbeid med unghest. Hun rir tidvis på Katrinelund i Danmark og har to hester der. Konkurrert til og med GP sprang, ikke hatt interesse for å starte dressur men jobbet på flere kjente dressurstaller i Tyskland under læretid. Underviser både sprang og dressur.

Felix har en moderat hesteinteresse og hans mor kunne ønske han drømte om hest. Han er pt 11år og vil få ansvaret for ponnien Mickey. Han ønsker seg guttevenner som rir, evt hans mor ønsker seg det. Så har du en sønn, bror, kjenner noen på hans alder som rir så skal de få sterkt redusert stall leie 🙂

Leoni er hestejente på sin hals, hun konkurrerer aktivt og har vært med å utdanne ponnien sin, Ottar. Hun har hatt fokus på dressur hittil og 2019 sesongen resulterte i mange fine plasseringer. Blant annet tredjeplass i klubbmesterskap, årets ponnirytter og tredje plass KM individuelt med klasse seier. 2020 sesongen skal det også ut og startes sprang og hun skal ut i LA dressur. Hun har ponnien Ottar men skal også hjelpe til å videreutvikle Mickey mf.

 

What We Can Do

0%
Undervisning
0%
0%
Corporate
0%
Stevner

Har du spørsmål vedrørende rideskolen? Jeg kan hjelpe deg !

....
Vanessa
VanessaRideskole ansvarlig

Har du spørsmål ta kontakt med Sylvia på 95783468.

....
Sylvia
Sylvia DahlAdministrerende

Har du spørsmål vedrørende hestene? Jeg hjelper deg gjerne! 🙂

....
Leoni
LeoniAnsvarlig for hestene