Butterfly

Startet med å longere henne med sal og inn spenning, inn spenningen er der hovedsakelig for å venne henne til litt press fra bittet. Dette gikk problemfritt og jeg longerte henne så med stigbøylene hengende, reagerte knapt. Løp på en jevn sirkel uten å trekke i lina. Så satt jeg meg rett opp med bena i stigbøylen, siden hun er så; prøve å finne en pen måte å si det på.. korpulent?! så lå bena mine inntil hesten hele tiden. Heldigvis reagerte hun ikke på det. Kunne til og med legge på litt press for å få henne fremover. Theresa leide meg noen runder og vi var veldig fornøyde. Avsluttet med en belønning i form av godis, klapp og ros. Løp fornøyd inn til Doris for å fortelle alt hva hun hadde opplevd 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *