Butterfly

Fra ankomst til nå (kort versjonen)

Startet med å basic lydighetstrening, i gangen, på boks, ved leiing osv. Mye repetisjon og korrigering eller ros. Hun tok dette relativt raskt og aksepterte meg som sjef etter litt om og men.  Så var det longe trening, at hun gikk på en jevn sirkel uten å prøve å bryte ut eller stoppe opp, så lære kommandoer som stopp, trav, skritt, galopp. Dette tok noe mer tid. Jeg har fokus på å få henne lydig og var for kommando. Bygger jevnt opp kondisjon og veksler intensitet og lengde på øktene for at hun ikke skal bli lei og umotivert. Så ble hun longert med gjort og inn-spenning, dette tok hun på strak arm/hov. Ingen problem overhode med press rundt magen og på ryggen. Longerte henne så med en lett ponni sal og det var og svært uproblematisk. Lå på henne først uten sal og beveget meg en del for å gjøre henne vant med det. Brukt mye tid på å gjøre henne trygg på berøring over hele seg. Satt så på henne med sal og ble leid rundt i skritt, helt ukomplisert. Så nå er det klart for tøyler og mer ride trening 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *